кадър Нова телевизияРедактор: Факт е, че партията на Васил Божков има

...
кадър Нова телевизияРедактор: Факт е, че партията на Васил Божков има
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Партията на Васил Божков има шанс за парламента, защото младите искат да живеят като този богат човек

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Факт е, че партията на Васил Божков има капацитет да влезев Народното събрание. Младите хора желаят да наподобяват на този богат човек и имат вяра, че щом той има подобен живот, той може да го построи и за тях, това разяснява анализаторът Антоането Христова в „ Пресечна точка ” по Нова телевизия.

Според нея, другите партии са съществени виновници за това, че младежите могат да поддържат партията на Божков, която другояче няма особена идеология. Те не регистрират потребностите на младежите, които живеят отвън София в една друга действителност, разяснява Христова. Тя акцентира, че част от виновността е и на родителите, които не са съумели да обяснят историята на новото потомство.

Друг участник в предаването, Радосвет Радев, обвиняванията против Божков са поръчкови. Рекламистът Радослав Бимбалов пък напомни, че предприемачът е признал, че е направил закононарушение, като е давал подкупи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР